Aaron Hoendervangers volgende jeugdige aanwinst voor Tachos

Tachos heeft de intentie ‘om met een jonge-, talentvolle groep aan een sterk team voor de toekomst te bouwen’ verder kracht bijgezet en heeft daarvoor de selectie uitgebreid met Aaron Hoendervangers.

Aaron is afkomstig uit het West-Brabantse Sprundel en is met handballen gestart in de jeugd van HV Orion uit Rucphen. Daarna is hij via de Handbalschool Brabant, Internos uit Etten-leur en een jaar Jeugddivisie spelen met de West Brabant Combinatie overgestapt naar Houten.

Daar wilde hij zich als handballer verder ontwikkelen en doorgroeien. Ook voor Houten is hij een jaar uitgekomen in de jeugddivisie maar door een vervelende blessure besloot hij tijdelijk een stapje terug te doen en aan te sluiten bij de HS1 selectie van WBC uit Breda die op hoofdklasse niveau uitkomt. Inmiddels is hij fysiek weer helemaal in orde, heeft z’n  ‘handbaldraai’ gevonden en is klaar om de uitdaging hogerop’, bij Tachos aan te gaan.

 

Nieuwe hoofdcoach Fred Michielsen laat weten graag met dit soort jonge Brabantse talenten aan de de slag te gaan en hun de kans te geven zich op Eredivisie niveau te ontwikkelen. ‘Voor Aaron betekent het dat hij zich als linkshander op de posities aan de rechterkant moet gaan richten (hoek en/of opbouw) en daar de strijd aangaan. Hij is een jonge speler die met inzet en goede motivatie tijdens zowel trainingen als wedstrijden voorop gaat. Met zijn sterke drive, goede fysiek en mentale weerbaarheid vult hij een kwaliteit aan die nu nog wat ontbreekt in deze jonge selectie.

Kortom, overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst voor Tachos gaat zijn.