Artikel van Weekblad Waalwijk van 21 september

‘Waalwijks Autoschade bedrijf verlengt samenwerking met Tachos Waalwijk en zet in op talentontwikkeling !

Tachos Waalwijk is trots te melden dat het contract met sponsor Hans van Mierlo Autoschade is verlengd. Hans van Mierlo Autoschade is al sinds jaar en dag sponsor van de handbalvereniging en Stichting Tophandbal Tachos.

Al sinds de start van het bedrijf in 1975 is het verbonden aan de Waalwijkse handbalvereniging en dat is ook niet zo gek, want de familie Van Mierlo is een begrip binnen Tachos. Mede-oprichter Hans van Mierlo is zelf jaren speler en keeper geweest en heeft veel (bestuurlijke) activiteiten ondernomen. In de periode 1997 tot 2001 was Hans van Mierlo Autoschade hoofdsponsor van Tachos onder de naam HVM / Tachos.

In 2002 nam zoon Edgar de firma over en ook hij heeft de sponsorrelatie voortgezet. Edgar, zelf handballer in hart en nieren, is als international jaren het boegbeeld geweest van Tachos Heren 1. “Ik heb fantastische jaren beleefd als speler bij Tachos” zegt Van Mierlo. “Nog steeds vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de vereniging. Het is mooi om te zien dat Tachos zich goed inzet op het gebied van talentontwikkeling, want als dé handbaleredivisionist in Noord-Brabant heeft zij de taak haar eigen jeugd voldoende op te leiden zodat ze uiteindelijk kunnen doorstromen naar de selectie”.

Edgar kijkt als ondernemer, maar zeker ook als handballiefhebber altijd graag vooruit, de toekomst in. Middels sponsoring kan Tachos verder bouwen aan een mooie toekomst met een sterke selectie en bijbehorende technische staf. “Momenteel zijn wij onder andere als sponsor te zien op een aantal auto’s dat door selectiespelers wordt gereden. Hier haalt Hans van Mierlo Autoschade weer een stukje lokale naamsbekendheid uit en dat is zeker zo belangrijk”.

Bij Hans van Mierlo Autoschade kan de klant terecht voor vakkundig schadeherstel aan elk merk en type auto. Binnen de afgesproken termijn wordt iedere schade perfect hersteld.