Frank van Ommen ontvangt van het NHV de Ton Loeffen waarderingsprijs!

Frank van Ommen, wiens hart en ziel onlosmakelijk verbonden zijn met de sport handbal, heeft de prestigieuze Ton Loeffen waarderingsprijs in ontvangst mogen nemen van het Nederlands Handbal Verbond (NHV)! Deze prijs is een erkenning voor individuen die een buitengewone bijdrage leveren aan de handbalsport, en Frank is zonder twijfel een waardige ontvanger.

Frank staat niet alleen bekend om zijn toewijding aan de handbalsport, maar ook om de veelzijdigheid van zijn inzet. Of het nu gaat om breedtesport, competitief handbal, walking-handbal voor senioren, of het ondersteunen van kinderen uit minder bedeelde gezinnen, Frank is er voor iedereen. Hij gelooft dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond.

Binnen de gelederen van handbalclub Tachos staat Frank bekend als de man met een scherp oog voor detail. Hij is de drijvende kracht achter het plezier dat kinderen, tieners en volwassenen beleven aan het spel, en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van opkomend talent. Frank’s kalme aard en zijn vermogen om zijn kennis op een deskundige en gepassioneerde manier over te dragen, maken hem tot een gewaardeerd figuur binnen de club.

Bij Tachos, Deltalent en de nationale jeugdteams, besteedt Frank bijzondere aandacht aan de individuele behoeften van de jeugd die hij traint. Zijn betrokkenheid stopt niet bij het veld; als studenten bijvoorbeeld een stageplek nodig hebben, helpt Frank hen actief bij het vinden van een plek waar ze kunnen uitblinken, altijd voorzien van opbouwende feedback.

Het is ook bewonderenswaardig hoe voormalige pupillen vaak contact blijven houden met Frank, hem in vertrouwen nemen en om advies vragen bij uiteenlopende kwesties. Met zijn oprechte betrokkenheid bekijkt hij de belangen van het individu en helpt hij hen de mogelijkheden zorgvuldig af te wegen, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Frank, jouw toewijding aan handbal en de gemeenschap is een inspiratie voor ons allemaal. We zijn ongelofelijk trots op je. Van harte gefeliciteerd met de welverdiende Ton Loeffen waarderingsprijs! Blijf doorgaan met het geweldige werk dat je verricht.