Hans van Dijk en Tachos Handbal verlengen samenwerking

Tachos is verheugd te kunnen melden dat de samenwerking met Hans van Dijk verlengd wordt voor het as. Seizoen 2022/23.

Na een voor beide partijen zeer plezierige en succesvolle eerste periode heeft men samen vastgesteld ‘dat het nog niet klaar is’ en daarom beiden graag een vervolg willen geven aan deze zeer prettige en constructieve samenwerking.

Met name de geweldige klik met de jonge spelersgroep, de flinke groei die we in het afgelopen seizoen hebben weten te bewerkstelligen, maar zeker ook de fijne samenwerking met de hele begeleidingsstaf (assistent trainers, verzorgers en teamleider) zijn voor van Dijk reden genoeg om op de ingeslagen weg voort te gaan en zeker niet af te haken. Tachos voelt voor van Dijk gewoon goed, fijne club, goede spelersgroep, prettige mensen, verder alles goed geregeld, kortom helemaal prima!

Met gereserveerde verwachtingen ging Tachos in Augustus ’21 van start met het laatste stuk voorbereiding op dit seizoen 2021/22. Door het onverwacht afhaken van enkele spelers kreeg het geloof in een goede afloop even een tikkie. Maar al snel, na 3 wedstrijden, werden de koppen nog eens bij elkaar gestoken, werd de boel ge-reset en met nieuw elan elke volgende wedstrijd tegemoet getreden. Met als gevolg dat Tachos nu al 22 winstpartijen aan elkaar heeft kunnen rijgen en zelfs een Eredivisie-kampioenschap zeer realistisch is geworden. People-manager Hans van Dijk heeft er voor gezorgd dat deze uitermate jonge selectie een hecht collectief is geworden, met een goede teamspirit, dat iedereen voor elkaar wil vechten, er voldoende weerbaarheid is en er zomaar niet opgegeven wordt. Maar dat vooral ook plezier beleefd wordt aan het trainen en lekkere wedstrijden spelen. Met een kleine selectie komt dit succes totaal onverwacht maar nu wil men het ook genieten. Straks, met een grotendeels ongewijzigde groep + enkele versterkingen wil men het BeneLeague-avontuur aangaan en het maximale proberen te presteren. Gaaf en zeker, ‘t wordt een flinke uitdaging, maar daar willen we van leren, iedereen laten spelen en zo tot een mooi seizoen komen. ‘Met passie, veel inzet en toch zeker ook spelplezier gaan we onze huid zo duur mogelijk verkopen’ aldus Hans van Dijk.