Hans van Dijk stopt na dit seizoen bij Tachos

Tijdens de evaluatie over de eerste seizoenshelft van Red-Rag Tachos in de BENE-League, een vooruitblik op de komende maanden, de Handbal NL-League en de nabije toekomst, heeft Hans van Dijk het bestuur van Tachos laten weten dat hij na dit seizoen zal stoppen.

Tachos en Hans van Dijk beleven een prachtige periode. De afgelopen 2 twee jaar waren fantastisch met het behaalde Kampioenschap in de Handbal Eredivisie en nu dan de stap naar het hoogste niveau in de Benelux. Het was en is voor beiden een prachtige ervaring zich met de handbaltop te kunnen meten en daarvan te genieten! Daarnaast vond Hans van Dijk het geweldig om deel uit te maken van deze speciale groep! De combinatie van hard werken, plezier maken en alles geven op zaterdag was bijzonder. ‘Het was in een woord uniek en daar ligt ook gelijk de reden voor het feit dat ik stop. Deze twee jaar zijn voor mij fantastisch geweest en nauwelijks nog te overtreffen. Dan kun je beter nu stoppen. Er ligt een prima basis met een hechte groep waar goed op voortgebouwd kan worden. Ik wil de groep en club bedanken voor deze mooie kans en de herinneringen die we samen hebben kunnen maken’.

We gaan er de 2e seizoenshelft volle bak tegenaan en zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen! Eerst nog 5 wedstrijden in het resterende gedeelte van de BENE-League-competitie, waaronder het belangrijke uitduel tegen directe concurrent Atomix en daarna vanaf aanvang Maart de Handbal NL-League. We hebben er erg veel zin in!

Red-Rag Tachos wil spoedigst zorgen voor een waardige opvolger voor Hans van Dijk zodat de ingeslagen weg voortgezet kan worden. Tachos wil bovendien gaan voor klasse-behoud en een nieuw seizoen BENE-League!

We staan bekend om onze goede jeugdopleiding en de mogelijkheid die we jonge handbaltalenten bieden om in een prettige omgeving door te groeien naar een hoog handbalniveau en evt. volgende stappen te kunnen maken. Daaraan gekoppeld uiteraard de ambitie om zo hoog mogelijk te spelen. Voor zowel club, spelers als ook de nieuwe Trainer-Coach een mooie uitdaging waar met vertrouwen in de komende periode aan gewerkt zal worden.