Marcel Berendse gaat Tachos administratief ondersteunen

Wij zijn als bestuur van Red Rag/Tachos Handbal zeer verheugd, dat de heer Marcel Berendse per direct een administratieve coördinerende rol gaat invullen tezamen met de heer Jurgen van Laarhoven. Zijn enthousiasme, kennis en ervaring helpt ons verder om onze ambities verder vorm te kunnen geven. 

Graag stelt Marcel zichzelf hierbij kort aan u allen voor;

Ik ben 62 jaar, gehuwd, heb 3 kinderen met partners en 5 kleinkinderen. Van jongs af aan heb ik gesport. Momenteel beoefen ik nog de volgende sporten: tennis, volleybal, skiën, fitness en golf.

Daarnaast heb ik diverse bestuurlijke functies binnen diverse verenigingen in Waspik vervuld en was ik de afgelopen 2,5 jaar voorzitter van de fusiecommissie Veerse Boys en Good Luck. Twee voetbalverenigingen in Raamsdonksveer die dit jaar in juli zijn gefuseerd onder de naam RFC. Een vereniging met 900 leden.

In mijn arbeidzame verleden heb ik 11 jaar als leraar lichamelijke opvoeding en economie in het onderwijs gewerkt. Daarna heb ik nog 25 jaar diverse managementfuncties bij de Rabobank vervuld.

Enige tijd terug ben ik al 1 jaar teammanager bij Red Rag Tachos geweest. Mede door deze prettige ervaring wil ik graag weer een bijdrage leveren om bij Tachos een consistente organisatie neer te zetten die op hoogste handbal niveau uitkomt.