Meewis Notarissen nieuwe sponsor van Tachos Waalwijk

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tachos is trots te vermelden dat Meewis Notarissen uit Waalwijk per dit seizoen sponsor is geworden van de stichting.
Meewis Notarissen is een middelgroot kantoor met een regionale uitstraling. Vanuit het moderne pand aan de Mr. Van Coothstraat 34a in Waalwijk verrichten zij alle voorkomende notariële werkzaamheden. Daarnaast treden zij op als sparringpartner bij juridische vraagstukken van cliënten en hebben zij een grote adviespraktijk, zowel op zakelijk als op particulier gebied.
Zij streven ernaar om de kwaliteit van onze dienstverlening af te stemmen op uw persoonlijke wensen, waardoor u zich geen nummer zult voelen op dit kantoor maar een gewaardeerde cliënt.
Meewis Notarissen draagt een warm hard toe aan lokale verenigingen en heeft om deze reden besloten om ook Stichting Tophandbal Tachos te ondersteunen.

Meewis Notarissen is de komende 3 jaar onder andere te zien op een sponsorbord langs het veld en een advertentie in het wedstrijdboekje. Tachos bedankt Meewis Notarissen, Lot Gijzen en Kolette Labout voor het vertrouwen en kijkt uit naar een prettige samenwerking.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]