Nieuw bestuurslid Red/Rag-Tachos Handbal : Wim van de Wiel

Wij zijn zeer verheugd “Wim van de Wiel” als nieuw bestuurslid a/i van Red-Rag/Tachos Handbal aan u te mogen introduceren. Met zijn handbal achtergrond en bestuurlijke ervaring is Wim een belangrijke aanwinst en toevoeging om onze ambities waar te kunnen maken.

Wim is vanaf zijn 20ste begonnen bij SC Elshout waar zijn trainerscarrière begon. Na het volgen van trainer cursussen is Wim gaan trainen bij HAVEDO in Raamsdonksveer. Na een 5-tal jaren heeft hij toen zijn handbalcarrière voortgezet bij HV Avanti. Bij HV Avanti heeft Wim zowel het eerste heren- als het damesteam getraind. Door zijn drukke zakelijke activiteiten was Wim genoodzaakt om aldaar te stoppen.
Ondanks zijn drukke werkzaamheden heeft hij toch weer na een half jaar de voorzittershamer opgepakt. Met heel veel plezier, een 8 – tal jaren bestuursactiviteiten gedaan te hebben bij Avanti heeft hij besloten om te stoppen als voorzitter en tot op heden alleen nog maar als scheidsrechter actief te blijven.

De uitdaging bij de Stichting Tophandbal Tachos kwam op het juiste tijdstip zegt Wim en kijk daarom met veel interesse uit naar deze nieuwe rol in het bestuur. Het stappen in het bestuur van de Stichting Tophandbal Tachos geeft hem een enorme drive om daar samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers, spelers en staf een succes van te maken.
In het dagelijks leven is Wim getrouwd en heeft drie dochters en is Wim voor zijn werk directeur Sourcing bij The Greenery B.V., de grootste logistieke dienstverlener in Groenten en Fruit van Nederland.

Wij wensen Wim veel succes en hopen dat hij snel met u allen kennis zal maken!
Red-Rag/Tachos Handbal
Frank Schilders