Nieuwe trainer Red-Rag Tachos

Paul Coenders uit Waalwijk, wordt het komende seizoen de nieuwe trainer van Red-Rag Tachos HS1. Hij is de opvolger van Edgar van Mierlo en Frank van Ommen. Paul was afgelopen jaar trainer van de eerste divisie ploeg Olympia uit Oss.

Paul is geen onbekende voor Tachos. Na jarenlang zelf voor HS1 te hebben gespeeld, heeft hij later het damesteam van Tachos naar de eredivisie weten te brengen. Verder is hij ook actief geweest als speler van het Nederlands Handbalteam, als trainer van Internos DS1 en hij heeft UDSV-kampioen HS1 onder zijn hoede gehad.

Het bestuur van Tachos is dan ook zeer verheugd om deze ervaren en ambitieuze trainer, die prima past bij de ambities van het team, te kunnen aanstellen. “Paul is een trainer die met zijn kennis en ervaring de spelers als individu, maar ook het team als geheel, beter weet te maken. Hij is in staat de handbalstijl van nu over te brengen aan de jonge en getalenteerde spelersgroep” zegt Frank Schilders, voorzitter ST Tachos. Schilders heeft nog kort met hem samen gespeeld in HS1 en is samen met Technische zaken Sven Jansen zeer te spreken over zijn enthousiasme en zijn wil om Tachos te verder te helpen.

Paul gaat samenwerken met de huidige trainers Erwin Buijs en Erwin Jansen, aangevuld met hersteltrainer Pascal Trimbach en teammanager Dennis Rosman. In combinatie met het intact blijven van nagenoeg de gehele spelersgroep, geeft dat veel vertrouwen en mogelijkheden voor het nieuwe seizoen.

Tachos wenst Paul en de rest van de technische staf alvast erg veel succes voor komende seizoen!