Proeftrainen

Handbal is een snelle, tactische sport waarbij iedereen in het team een actieve rol heeft gedurende de hele wedstrijd. Aanvallen en verdedigen, je doet het allemaal samen! Zelfs de keeper heeft het druk, want er vallen gemakkelijk 30 goals per wedstrijd. In de jeugd wordt er vooral gefocust op plezier beleven aan het spel, samenwerken en alles spelende wijs leren. De eerste jaren zijn belangrijk om het teamgevoel en enthousiasme in het spel te krijgen en eenmaal ouder worden de trainingen bij de jeugd serieuzer en intensiever. Tachos wordt al jarenlang geroemd om de sterke jeugdopleiding. Daarnaast zijn we een gezellige vereniging die erg open staat voor nieuwe leden. Je voelt je zo thuis bij ons!

Tachos heeft verschillende teams op diverse niveaus, zodat er voor ieder wat wils is. Handbal is een teamsport, dus ook het contact en samenwerken met anderen is belangrijk bij deze sport.

Wil je gratis 4x bij Tachos proeftrainen?

Geef je op via jeugdcommissie@tachoshandbal.nl. De trainer neemt dan contact met je op om af te spreken wanneer je komt.

Goed om te weten

Van april tot en met september trainen en spelen we buiten en van oktober tot en met maart in de zaal. De trainer vertelt je op welke locatie je verwacht wordt. Tijdens de training draag je sportschoenen, een korte broek en een shirtje.  In de zaal draag je binnenschoenen. Als het handbal wat intensiever wordt, worden er kniebeschermers gedragen, zeker tijdens buitentrainingen en wedstrijden. Als je lid wordt krijg je van ons een leuk trainingsshirtje. Ook wedstrijdshirtjes worden door Tachos geregeld.