Seizoenkaarten afhalen voor leden vereniging/familiekaart

Ook dit jaar kunnen alle leden van onze vereniging een gratis seizoenkaart afhalen bij de kassa voorafgaande aan de thuiswedstrijd van de heren 1. Let op! De laatste mogelijkheid is op 14 oktober a.s.!

Dit jaar hebben we een nieuwe actie: “Tachos familie, vrienden en kennissen seizoenkaart”. Tachos leden kunnen voor maar € 30,- een seizoenkaart voor vrienden en familie aanschaffen. De normale aanschafwaarde is € 70,- per seizoenkaart!
Hiermee kun je samen met je vrienden, familie of kennissen alle competitiewedstrijden, incl. de nacompetitie de thuiswedstrijden van Tachos Heren 1 bij aanwezig zijn. Aanmoedigingen in groten getale is niet alleen gezellig, maar zijn ook belangrijk voor het team, dat geeft energie, gezelligheid en levert altijd extra doelpunten op. Daarnaast biedt het ons de gelegenheid om speciale acties rondom de wedstrijd te organiseren.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen; aanmelden via sponsoring@tachoshandbal.nl (met vermelding aantal personen, namen kaarthouder en naam Tachos lid) en onze facebook pagina “Tachos Handbal” te liken! Wij zorgen dat dat er een kaart op naam klaarligt bij de kassa.
Het afhalen van de gratis seizoenskaarten is alleen mogelijk bij de eerste 3 thuiswedstrijden! Laatste mogelijkheid is op 14 oktober a.s.!