Seizoensafsluiting Tachos Waalwijk

Aanstaande zaterdag wordt een bijzondere dag voor handbalvereniging Tachos uit Waalwijk. Het vlaggenschip Red-Rag Tachos HS1 speelt de laatste eredivisiewedstrijd van het seizoen tegen Alphadeuren/Houten HS1. Deze wedstrijd staat in het teken van de strijd om de derde plaats.

Na een lang en enerverend seizoen met ups en downs was de beslissende slotfase zeer spannend voor de Waalwijkse Handballers. Vorige week zaterdag speelde Tachos HS1 hun plek in de eredivisie veilig, een derde plek zou een mooie bekroning zijn op de inzet van afgelopen wedstrijden. Naast het afsluiten van het seizoen neemt Tachos ook afscheid van een aantal spelers en andere personen, waaronder Tachos Coryfee, Henrico van Best. Zij zullen volgend seizoen niet meer voor Red-Rag Tachos uitkomen.

De afgelopen wedstrijden heeft de grote schare supporters laten zien Tachos trouw te zijn in goede, maar ook in slechte tijden en de club hoopt dan ook op massale steun en opkomst tijdens de laatste competitiewedstrijd. Aanstaande zaterdag zal iedere tweede persoon gratis entree krijgen voor de wedstrijd Red-Rag Tachos HS1 – Alphadeuren/Houten HS1. Dus ook vrienden, kennissen en andere handbalfans zijn van harte welkom om 20:00 in Sporthal de Slagen!

Aansluitend zal er een gezellige feestavond met DJ worden georganiseerd voor de supporters, vrijwilligers en sponsoren. Verder worden deze avond ook de jongens van de HA1 gehuldigd. Afgelopen zaterdag wisten zij op het NK Zaalhandbal de eerste plek in beslag te nemen. Een geweldige prestatie van coach Vladan Mijalkovic en zijn junioren. Het jarenlange trainen en de geweldige inzet van dit team wordt eindelijk beloond door het behalen van deze prachtige titel en dit zal aankomende zaterdag ook uitgebreid gevierd worden.

Tachos Waalwijk rekent op veel steun en enthousiasme en ziet iedereen graag aanstaande zaterdag omstreeks 20:00 uur in Sporthal de Slagen om samen dit seizoen op een feestelijke manier af te sluiten.

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Alexander de Peffer