Tachos Handbal kijkt terug op succesvol Partner Event

Zaterdag 2 maart hebben we meer dan 80 van onze sponsoren en partners bedankt voor hun steun en meegenomen in onze plannen voor de toekomst.

We hebben deze avond samen met onze partners tot stand gebracht. Bedankt Robert Jan Peters van Passa Sports voor zijn inspirerende verhaal over hoe zijn onderneming van zolderkamer naar miljoenenbedrijf is gegroeid  samen met zijn vrienden en vanuit passie voor de sport. Dank ook voor zijn mooie woorden waarom hij Tachos een warm hart toedraagt en ook graag sponsort!

De avond was ook goed bezocht door vertegenwoordigers vanuit het Waalwijkse zoals wethouders Spierings en Klerx, en gemeenteraad- en fractieleden binnen de gemeente Waalwijk. Ook zij zijn een vaste partner van handbal in Waalwijk en stakeholders bij het realiseren van onze ambities. Fijn dat ze er waren!

We hebben deze avond aangegrepen om ex-naansponsor Red-Rag/ Klerx Schoenen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de steun die zijn ons al meer dan 20 jaar geven inmiddels.

Het was een fijne avond met een drankje, lekker eten van Partycatering Tres Bien, goede gesprekken rondom het handbalveld een spannende (helaas verloren) wedstrijd en een gezellig feestje om het af te sluiten.

Dit bewijst maar eens onze favoriete tegelspreuk; het leven is mooi, maar handbal maakt het mooier.