Van Mierlo Autoschade ook komend seizoen weer stersponsor

Al jaren is Van Mierlo Autoschade niet weg te denken als trouwe sponsor van Tachos. Ook komend seizoen zien we Van Mierlo terug als stersponsor.

Hans van Mierlo Autoschade, met vestigingen in Waalwijk, Udenhout en Oosterhout en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in autoschadeherstel. Ze zijn lid van het FOCWA garantiefonds. De 35 medewerkers zijn allrounders die u na een aanrijding weer snel op weg helpen. Vakkundig wordt de schade hersteld aan elk merk en type auto. Met de juiste middelen binnen de afgesproken termijn.

Naast Autoschade is Van Mierlo actief als interieurspuiter. Alles in en rondom uw huis of bedrijf kunt u door Hans van Mierlo Interieurspuiterij laten spuiten. Keukens, stoelen, tafels, kasten of uw andere meubels…  Alles van hout, MDF, metaal, glas of kunststof. In iedere gewenste kleur en glansgraad. Verrassend nieuw & een duurzaam alternatief!
Ook voor beitsen bent u bij van Mierlo aan het juiste adres. Door de vakkennis – al 40 jaar dé specialist in hoogglans – garandeert van Mierlo u de beste kwaliteit. Daarom geven zij 10 jaar garantie op ons spuitwerk. Zodat u jarenlang kunt genieten van een interieur met uitstraling.

Tachos bedankt ook dit seizoen Van Mierlo voor het vertrouwen en de ondersteuning van Tachos.