Van Mossel MG/ TACHOS staat voor flinke verbouwing, maar ook een mooie uitdaging!

Het huidige seizoen 2023-24 loopt ten einde en geleidelijk aan gaat de focus steeds nadrukkelijker op het volgende seizoen 2024-25. De voorbereidingen lopen op volle toeren en er wordt gewerkt aan het team dat volgend seizoen voor Van Mossel MG/Tachos zal gaan uitkomen.

De bouwstenen voor die selectie zullen echter voor een groot deel anders zijn dan in het nu lopende seizoen. Deze zal straks gaan bestaan uit een mooie mix van jeugdige talenten in combinatie met een aantal ervaren HS1-spelers. Want na aankondiging van een flink aantal mutaties in de huidige selectie en anderzijds een zeer talentvolle groep Heren A-junioren (die enkele weken terug op zeer fraaie wijze het Nederlands Kampioenschap HA-junioren behaalden) gaat Tachos Handbal nu bouwen aan een interessant en veelbelovend team voor de toekomst.

Van Mossel MG/ Tachos is daarom zeer verheugd te kunnen melden dat men de samenwerking met de jeugdtalenten Tijn Gense, Jochem van Essen, Bram van Roon, Dante Louwers en Robert Hilgers heeft weten te verlengen. Zij gaan vanaf het nieuwe seizoen 2024/25 deel uitmaken van de Heren 1-selectie van de Waalwijkse club! Natuurlijk, het is een stevige renovatie maar tegelijkertijd ook een aantrekkelijke uitdaging om met een ‘op vele posities gewijzigde selectie’ aan te kunnen knopen bij de successen uit het recente verleden.

Van Mossel MG/ Tachos spreekt z’n dank uit naar de spelers die gaan vertrekken, enkele van hen gaan stoppen en verschillende gaan voor een mooie transfer. Tachos dankt ze voor hun inzet, de fijne samenwerking in de afgelopen seizoenen en wenst iedereen veel succes in de toekomst.

As. Zaterdag 11 Mei speelt Van Mossel MG/Tachos z’n laatste wedstrijd van het seizoen 2023-24, THUIS tegen EHC  uit Den Haag. Na het duel zal afscheid genomen worden van de vertrekkende spelers, De wedstrijd begint om 19.00u en de locatie is Sporthal de Slagen.