Van Mossel wordt mobiliteitspartner en naamsponsor van Tachos HS1

Volgende op een plezierige, constructieve samenwerking die al enkele seizoenen duurt, zijn Tachos Handbal en Van Mossel Automotive Group overeengekomen de sponsoring cq. de ondersteuning als mobiliteitspartner van het jonge en talentvolle 1e mannenteam van Tachos Handbal verder uit te breiden. Met ingang van het nieuwe seizoen 2023-24 zullen zij de officiële hoofdsponsor/naamsponsor van dit eredivisieteam worden onder de naam ‘Van Mossel MG’!

Hiermee willen Van Mossel en Tachos de mogelijkheden en faciliteiten voor deze gedreven handbaltalenten verder uitbreiden en verbeteren. Dit doen zij onder andere door invulling van de mobiliteit met het automerk MG. Dit onderstreept de intenties die Tachos Handbal heeft om de club en z’n jonge selectiespelers bij te laten dragen aan een meer duurzame wereld op krachtige wijze! Maar voor Van Mossel is ook de lokale betrokkenheid en kansen scheppen voor regionale sporttalenten een belangrijke drijfveer om deze stap te zetten met Tachos.

Kortom, een mooie match tussen een prachtig automotivebedrijf en een handbalclub die krachtig aan de weg timmert en bezig is geleidelijk aan stappen te zetten richting de Nederlandse handbaltop.