Vladan Mijalkovic stopt als Trainer bij Tachos

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Na een periode van bijna 7 jaar als trainer van verschillende teams bij Tachos, de laatste 2 seizoenen als trainer-coach van Heren 1, komt aan het einde van dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen Vladan Mijalkovic en Tachos Handbal.

Volgende op het recent gevoerde overleg en in goede harmonie hebben Tachos en hun trainer Vladan Mijalkovic gezamenlijk besloten de samenwerking te beëindigen. Het was voor beiden geen gemakkelijk besluit temeer Vladan al vele jaren aan de Waalwijkse club verbonden is, in eerste instantie als Tachos selectiespeler, hij was een van de beste verdedigers in de Nederlandse Eredivisie en later als oefenmeester op div. fronten.

In die hoedanigheid heeft hij in de afgelopen jaren een enorme bijdrage geleverd aan de jeugdopleiding van Tachos en indirect aan die van vele talenten uit Waalwijk en de Brabantse regio. Een van de hoogtepunten was het behalen in 2017 van het Nederlands Kampioenschap bij de Heren A1 en een 2e plaats in datzelfde jaar met de jongens B1. Vanuit deze selecties zijn er geleidelijk aan flink wat talenten doorgestroomd naar het huidige HS1-team.

Na zo’n lange termijn, waarbij Vladan de laatste 2 seizoenen hoofdverantwoordelijk was voor Heren 1, zijn we samen tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een nieuwe impuls.

Tachos is hem zeer erkentelijk voor z’n geweldige inzet en betrokkenheid, z’n passie voor de handbalsport en alles wat hij de afgelopen jaren voor ons heeft betekent.

Wij wensen hem dan ook oprecht heel veel succes bij een volgende uitdaging in het verdere verloop van zijn handbal carrière.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]