‘Waalwijks Autoschade bedrijf verlengt samenwerking met Tachos Waalwijk.’

 

Tachos Waalwijk is trots te melden dat het contract met sponsor Hans van Mierlo Autoschade is verlengd. Al sinds de start van het bedrijf in 1975 is het verbonden aan de Waalwijkse handbalvereniging en dat is ook niet zo gek. De  familie Van Mierlo is namelijk een heus begrip binnen Tachos.

Edgar van Mierlo, directeur binnen de firma Van Mierlo, is zelf handballer in hart en nieren en is. “Ik heb fantastische jaren beleefd als speler bij Tachos” zegt Van Mierlo. “Nog steeds vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de vereniging. Het is mooi om te zien dat Tachos zich goed inzet op het gebied van talentontwikkeling, want als dé handbaleredivisionist in Noord-Brabant heeft zij de taak haar eigen jeugd voldoende op te leiden zodat ze uiteindelijk kunnen doorstromen naar de selectie”.

Middels sponsoring kan Tachos verder bouwen aan een mooie toekomst met een sterke selectie en bijbehorende technische staf. “Momenteel zijn wij onder andere als sponsor te zien op een aantal auto’s dat door selectiespelers wordt gereden. Hier haalt Hans van Mierlo Autoschade weer een stukje lokale naamsbekendheid uit en dat is zeker zo belangrijk”.

Bij Hans van Mierlo Autoschade kan de klant terecht voor vakkundig schadeherstel aan elk merk en type auto. Binnen de afgesproken termijn wordt iedere schade perfect hersteld.